Hem » Kulturbloggen » Tävling: Ad-Astra

Tävling: Ad-Astra

Den 3 februari släpps Ad Astra med regi av James Gray på svensk DVD, Blu-ray och i 4k Ultra HD. I denna film spelar Brad Pitt astronauten Roy McBride som färdas till solsystemets yttersta delar för att försöka hitta sin försvunne far. Hans resa kommer att avslöja hemligheter som sätter mänsklighetens existens på prov och samtidigt ifrågasätter vår plats i universum. Super existentiellt alltså, och med Kulturdelen kan du vinna ett eget exemplar av Ad Astra på Blu-ray. Men då behöver du i vanlig ordning svara på en liten fråga…

Fråga: Många menar att det finns vissa tematiska kopplingar mellan Ad Astra och Joseph Conrads kortroman Mörkrets hjärta (engelsk originaltitel: Heart of Darkness). Det är inte heller första gången Conrads roman legat som grund för en storskalig Hollywood-produktion. Mest uppmärksammad är en prisbelönt film från 1979, men vad heter denna mycket hyllade film?

Maila ditt svar till: kristoffer@frombeyond.se

Sista tävlingsdagen är den 2 februari 2020.

Share

Lämna ett svar

Okonstmuseet

 • Veikko Aaltona – hötorgskonstens kung

  Äntligen! Långt efter att jag egentligen slutat samla på okonst […]

  Share
 • Merchandise

  Merchandise är ett engelskt ord som rätt och slätt betyder […]

  Share
 • Troféer och priser

  Troféer och priser har funnits länge. De är symboler för […]

  Share
 • Mat

  Alla livsmedel används inte till att äta. Det finns mat […]

  Share
 • Djurdelar

  Det förekommer djurdelar inom konsten. Det är inte bara Damien […]

  Share

Blå Kalender

Kulturbloggen

© 2021 Kulturdelen. All Rights Reserved. Logga in - Designed, developed and maintained by TypeTree