Hem » Okategoriserade » Kulturnatten

Kulturnatten

Nu är alla förberedelser färdiga för årets Kulturnatt, och det blir en fullspäckad natt. Uppträdanden av band som t.ex. Smash Into Pieces och Meadows Ever Bleeding kommer att ske, och många andra guldkorn finns.

Eventet är helt gratis, inget inträde till någonting. Bussarna som kommer att finnas tillgängliga, för transportation ifrån Konserthuset till Musikhögskolan, är helt kostnadsfria, och kommer att innehålla improvisationsteater ifrån Kulturskolans elever.

Teckenspråkstolkar finns även på plats, för vissa aktiviteter. Dansuppträdanden sker under nattens gång på de olika scenerna, även konstutställningar och musikimprovisation till film kommer att finnas.

Personligen rekommenderar jag att ni ser Meadows Ever Bleeding (som spelar i Wirénsalen-Kulturhuset 23:00) som spelar akustisk indie-pop, perfekt för kvällskvisten av kvällen. Mysigt är väl det ord som passar bäst in. Of Humanity\’s Demise är definitivt ett band du bör se om du gillar musik av det hårdare slaget. Med tekniska riff och galanta trummor kommer de att bli prinsar av Örebro.

Hela programmet finns här: http://www.orebrokonserthus.se/download/18.7dcbdf8e12bf850483e80006949/kulturnatten_program_ny.pdf

Share

Lämna ett svar

Okonstmuseet

  • Veikko Aaltona – hötorgskonstens kung

    Äntligen! Långt efter att jag egentligen slutat samla på okonst […]

    Share
  • Merchandise

    Merchandise är ett engelskt ord som rätt och slätt betyder […]

    Share
  • Troféer och priser

    Troféer och priser har funnits länge. De är symboler för […]

    Share
  • Mat

    Alla livsmedel används inte till att äta. Det finns mat […]

    Share
  • Djurdelar

    Det förekommer djurdelar inom konsten. Det är inte bara Damien […]

    Share

Blå Kalender

Kulturbloggen

© 2024 Kulturdelen. All Rights Reserved. Logga in - Designed, developed and maintained by TypeTree