Hem » Dixit » Det luktar Bannon banne mig!!

Det luktar Bannon banne mig!!

Valrörelsen har börjat. Den svenska Trumpkvarnen är i gång. SD har rivstartat utomlands med en debattartikel i Wall Street Journal. Där verifieras president Trumps bild av Sverige. Hur den nu ser ut! Partiet gör veterligt att Svea rike är i fritt förfall. Kriminaliteten och våldtäkterna ökar explosivt. Kvinnor vågar inte gå ut. Malmös judar tvingas att gå i exil i sitt eget land, en 92-årig överlevare från Förintelsen hotas av nazister (Förlåt, det kom inte med i Wall Street Journal)  Och så vidare. Fortsättning följer ända till valet nästa år.
En blåkopia på den taktik Trump konsekvent följde i sin valrörelse för att suggerera fram en känsla av att nationen var på väg att förintas. Han lyckades och kunde till och med hålla sitt installationstall i solsken medan regnet föll över alla andra. Men så är han också en GREAT GUY, FANTASTIC, THE BEST PRESIDENT EVER.

Det finns ju inte bara en berättelse om Sverige. Och självklart har SD rätt att presentera sin egen folksaga om Moder Svea som förförd och utnyttjad av ett feministiskt och vänsteristiskt elitpatrask som i mångkulturellt nit öppnat grindarna för världens alla osvenskt muslimska horder – som med entusiasm fullbordat penetrationen och skapat kriminella helvetesgetton i Sverige. Snäpper man upp den bilden ytterligare hamnar man hos ”den kristne tempelriddaren” Breivik.

På samma gång får Trump och hans administration stöd. If you scratch my back, I scratch yours. heter det. Eller fan hjälper de sina. Det luktar strateg Steve Bannon här. Frågan är om idén till artikeln inte varit i Bannons säck innan den hamnade i Åkessons påse. Grabbarna gillar varandra och solidariserar sig med vita män som delar deras världsbild.  Övriga kan dra åt helvete. 

Dixie Ericson är kulturskribent

Share

Lämna ett svar

Okonstmuseet

  • Veikko Aaltona – hötorgskonstens kung

    Äntligen! Långt efter att jag egentligen slutat samla på okonst […]

    Share
  • Merchandise

    Merchandise är ett engelskt ord som rätt och slätt betyder […]

    Share
  • Troféer och priser

    Troféer och priser har funnits länge. De är symboler för […]

    Share
  • Mat

    Alla livsmedel används inte till att äta. Det finns mat […]

    Share
  • Djurdelar

    Det förekommer djurdelar inom konsten. Det är inte bara Damien […]

    Share

Blå Kalender

Kulturbloggen

© 2024 Kulturdelen. All Rights Reserved. Logga in - Designed, developed and maintained by TypeTree